Puolalainen mies pidätettiin Samuin saarella, hänellä oli peruutettu opiskelijaviisumi, 36 päivää ylimääräistä oleskelua ja Interpolin punainen huomautus pahoinpitelystä

Samui, Surat Thani -

  Puolalainen mies pidätettiin Samuin saarella, jonka opiskelijaviisumi peruttiin, 36 päivää oleskelun yli ja Interpolin punainen varoitus kotimaasta.

Surat Thanin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että eilen (8. joulukuuta) he pidättivät Michal Kamil Wielebinskin, 37, Puolan kansalaisen.

Wielebinski saapui Thaimaahan Tak Bai Immigrationin kautta Narathiwatissa, Etelä-Thaimaassa 10. lokakuutath, 2019 EI-90 Visalla. Hänen viimeisin viisumipidennys oli Chiang Rain maahanmuuttovirastossa, mikä salli hänen oleskelunsa 24. syyskuuta 2023 asti.

Immigration ilmoitti kuitenkin, että hän ei osallistunut viisuminsa edellyttämille koulutuskursseille. Chiang Rai Immigration peruutti hänen viisuminsa 3. marraskuutard, 2022, ja sen seurauksena on nyt 36 päivää ylijäämässä.

Hänet vietiin Bo Phutin poliisiasemalle syytteitä oleskeluajan ylittämisestä, ja hän odottaa karkottamista ja palauttamista Puolaan oikeussyytteitä vastaan.

Viranomaiset havaitsivat, että herra Wielebinskillä on Interpolin punainen ilmoitus Puolassa 15. lokakuutath2017 pahoinpitelystä ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

Samaan aikaan, 56-vuotias kuwaitilainen mies pidätettiin Pha-nganin saarella Surat Thanissa 16 päivän ajan hänen laillisten viisumiehtojensa ylittymisestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.