Vuotuinen "Khong Dee Phuket" -festivaali järjestetään Saphan Hinissa

Phuket -

  Vuotuinen "Khong Dee Phuket" -festivaali järjestetään 28. joulukuutath, 2022 - 5. tammikuutath, 2023 Saphan Hinissä Phuket Townissa.

Phuketin varakuvernööri Arnuparb Rodkhwan Yodrabam kertoi Phuket Expressille, että festivaali järjestetään yleensä ennen uutta vuotta ja sen jälkeen, ja sen tarkoituksena on tukea Phuketin Punaista Ristiä sekä tukea Phuketin matkailua.

Tapahtumassa on monia aktiviteetteja ja esityksiä, kuten kiinalaisen nuudelin syömiskilpailu, perinteisiä esityksiä, konsertteja ja paljon muuta. Tapahtumassa myydään monia ruokakojuja ja paikallisia tuotteita.

Nähdään siellä.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.