Phuket järjestää meripelastusharjoituksia ja tulipaloharjoituksia kerrostaloissa

Phuket -

  Osaston ja katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen (DDPM) alue 18 piti meripelastusharjoituksen ja tulipaloharjoituksen korkealla.

Harjoitukset pidettiin eilen (7. joulukuuta) Phuket Rajabhat -yliopistossa Rassadassa. Phuketin kuvernööri Naroon Woonciew tarkasti porauksen henkilökohtaisesti.

DDPM Region 18:n johtaja kertoi Phuket Expressille seuraavaa: ”Käytimme meripelastusharjoituksessa Rescue 1 -venettä, vesiskootteria ja venettä. Korkeiden rakennusten tulipaloissa käytimme kuorma-autoa, jossa on neljä metriä korkeat tikkaat vesiputkella suihkuttamaan vettä korkeaan rakennukseen. Olemme valmiita meri- ja palopelastustehtäviin viidessä Andamanin maakunnassa.

Pelastusryhmän jäsen Sumet Kunlarit kertoi Phuket Expressille. "Meidän on tiedettävä joitain perusasioita ennen kuin pelastamme ketään. Ensimmäinen asia, joka sinun on kuitenkin harkittava, on nähdä, voimmeko auttaa vai emme. Jos et voi auttaa, sinun on otettava yhteyttä muihin."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.