Kolmas nahkakilpikonnan pesä löydetty rannalta Phang Ngasta

Phang Nga -

Kolmas nahkakilpikonnan pesä munien kanssa löydettiin rannalta Phang Ngasta.

Edellinen tarinamme:

Yhteensä 118 nahkakilpikonnan munaa löydettiin rannalta Phang Ngasta Phuketin pohjoispuolella.

Lisää nahkakilpikonnanmunia löydettiin samalta rannalta kuin edellinen äskettäinen löytö Takua Thungista tässä kuussa.

Nyt päivitykseen:

Meri- ja rannikkoresurssien osaston 6 (DMCR 6) virkamiehet kertoivat Phuket Expressille tänään (7. joulukuutath) varhain tänä aamuna, että paikallinen asukas ilmoitti heille, että nahkakilpikonnan äiti munii Na Kluan rannalla Kok Kloin osa-alueella Takua Thongin alueella.

DMCR:n viranomaiset menivät rannalle, joka on noin 900 metrin päässä kahdesta aikaisemmasta merikilpikonnan pesästä. Tässä kolmannessa pesässä oli 139 munaa, joista 119 oli hedelmällisiä munia. Munat siirrettiin turvalliselle alueelle kahden edellisen pesän lähelle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.