Thaimaan e-Visa-verkkohakemuspalvelu on nyt saatavilla 38 kaupungissa ympäri maailmaa

TAT:n lehdistötiedote -

Thaimaa tarjoaa nyt e-Visa online-hakemuspalvelun Thaimaan kuninkaallisissa suurlähetystöissä ja pääkonsulaateissa 38 kaupungissa 23 maassa ympäri maailmaa.

Thaimaan viisuminhakuprosessin yksinkertaistamiseksi suunniteltu e-Visa-verkkosivusto sijaitsee osoitteessa www.thaievisa.go.th.

Thaimaan kuninkaalliset suurlähetystöt ja pääkonsulaatit, jotka tarjoavat e-Visa -palvelua, ovat:

Iso -Britannia: Lontoo

Eurooppa: Ateena (Kreikka), Berliini, Frankfurt ja München (Saksa), Bern (Sveitsi), Bryssel (Belgia), Bukarest (Romania), Budapest (Unkari), Kööpenhamina (Tanska), Helsinki (Suomi), Lissabon (Portugali) , Madrid (Espanja), Oslo (Norja), Pariisi (Ranska), Praha (Tšekki), Rooma (Italia), Tukholma (Ruotsi), Haag (Alankomaat), Wien (Itävalta) ja Varsova (Puola)

USA: Chicago, Los Angeles, New York ja Washington, DC

Kanada: Ottawa ja Vancouver

Kiina: Peking, Chengdu, Guangzhou, Hongkong, Kunming, Nanning, Qingdao, Xiamen ja Xian

Etelä-Korea: Soul

Haettavat viisumityypit ovat turistiviisumi, yritys- ja sijoittajaviisumi, ei-maahanmuuttajaviisumi ED-viisumi (opiskelu), ei-maahanmuuttaja O-viisumi (vierailla ystävien ja perheen kanssa), kauttakulkuviisumi, pitkäaikaisviisumi, älykäs viisumi , ei-maahanmuuttaja F (hallituksen tai diplomaattiedustusto), diplomaattiviisumi/virallinen viisumi ja pitkäaikaisen oleskelun viisumi.

Hakijat voivat hakea ja maksaa viisuminsa e-Visa-verkkosivuston kautta, ja jos se hyväksytään, he saavat viisumin sähköpostitse.

Sivustolla on hakutoimintoja, joiden avulla käyttäjä voi selvittää, tarvitseeko hän turistiviisumin Thaimaahan, onko hänellä oikeus hakea viisumia verkossa ja mitä viisumityyppiä hakea.

Siellä on käyttöopas opas ja videot englanniksi ja kiinan kielellä, jotka tarjoavat yksityiskohtaista tietoa viisumin hakuprosessista.

Saat lisätietoja, ota yhteyttä:
Konsuliasioiden osasto
Ulkoasiainministeriö
Puh: + 66 (0) 2572-8442

Thaimaan e-Visa-verkkohakemuspalvelu on nyt saatavilla 38 kaupungissa ympäri maailmaa

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.