Patongin rantasänkyoperaattorit pyytävät työskentelyalueiden laajentamista

Patong -

Patongin rantasängyn paikalliset toimijat pyytävät laajentamaan työalueitaan, koska matkailijoita tulee lisää.

Preechawut 'Prab' Keesin, joka on myös Patong Beach Bed Local Operatorsin johtaja, kertoi Phuket Expressille seuraavan

"Paikalliset toimijat pyytävät laajentamaan ranta- ja hierontavyöhykkeitään, kun Patongiin tulee enemmän turisteja."

”Normaalisti heille sallitaan kymmenen prosenttia rannasta työalueelleen. Tänä sesonkiaikana pyydämme kuitenkin laajentamaan rannan kaavoitusaluetta 20 prosenttiin." Prab sanoi.

– Hoidamme myös valituksia laillisten vyöhykkeiden ulkopuolella sijaitsevista rantasänky- ja hierontaoperaattoreista sekä muista myyjistä yöaikaan. Patong Beachin on pysyttävä kauniina rannana puhtaudella ja turvallisuudella. Prab päätti.

Vuosittainen Patong Carnival järjestetään tässä kuussa Phuketin matkailun sesonkiajan virallisen avauksen kunniaksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.