Kuwaitilainen mies pidätettiin Pha-nganin saarella 16 päivän oleskelun ylittymisestä

Phangan, Surat Thani-

56-vuotias kuwaitilainen mies pidätettiin Pha-nganin saarella Surat Thanissa, koska hän oli ylittänyt lailliset viisumiehdot 16 päiväksi.

Surat Thanin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet Rashed Hea Juman, 56, Kuwaitin kansalaisen, talosta Baan Tain osa-alueella Koh Pha-nganin alueella aiemmin tällä viikolla.

Poliisin mukaan hän on nyt ylittänyt viisuminsa 16 päivää. Hänet vietiin Koh Pha-nganin poliisiasemalle syytteen oleskeluajan ylittämisestä, ja hän odottaa karkottamista.

Pidätys seurasi Surat Thanin maahanmuuttoviranomaisia, jotka partioivat tiukasti maassa oleskelevia ulkomaalaisia ​​vastaan ​​osana 1. joulukuutast joulukuuhun 10th, 2022 kampanja.

Sillä välin 31-vuotias kiinalainen nainen pidätettiin Surat Thanissa 19 päivän oleskelun ylittämisestä, kun taas viisi muuta pidätettiin Chiang Maissa, kun Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto kutsuu kansallista tehoiskua joulukuun alussa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.