Valas pelastettiin peseytyessään rannalla Narathiwatissa

Narathiwat –

  Valas on pelastettu sen jälkeen, kun se oli huuhtoutunut rannalle Narathiwatissa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin valasta eilen (5. joulukuutath) Naratat Beachillä Kok Takeanin osa-alueella Mueang Narathiwatin alueella.

Paikalliset, pelastustyöntekijät ja poliisi auttoivat työntämään valaan takaisin mereen. Kaksi tuntia sen jälkeen sama valas huuhtoi rannalle toisen kerran, noin 500 metrin päässä ensimmäisestä sijainnista.

DMCR:n virkamiehet uskoivat, että valas saattoi olla sairas eikä pysty käsittelemään voimakkaita aaltoja. Eläinlääkäri lähetettiin rannalle ja valas, joka myöhemmin tunnistettiin lyhyteväiseksi pilottivalaiseksi, vietiin takaisin Meri- ja rannikkoresurssikeskukseen hoitoon ennen kuin päästettiin takaisin mereen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.