PÄIVITYS: Toinen räjähdys rautateillä Songkhlassa kuoli kolme ja loukkaantui neljä

KUVA: Siamrath

Songkhla -

  Toinen räjähdys tänä aamuna (6. joulukuutath) noin 300 metrin päässä tapahtumapaikalta rautateillä Sadaon alueella on aiheuttanut kolme kuolemaa ja neljä ihmistä loukkaantunut.

Edellinen tarinamme:

Rautatielle sijoitettu pommi aiheutti tavarajunan suistumisen Sadaon alueella lauantaina 3. joulukuuta. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Songkhlan poliisi etsii epäiltyjä kapinallisia, jotka ampuivat pommin tavarajunan suistumiseen Songkhlan Sadaon alueella lauantaina 3. joulukuuta.

Nyt päivitykseen:

Tänä aamuna kello 6 on raportoitu, että toinen pommi räjähti noin 30 metrin päässä ensimmäisestä räjähdyksestä rautateillä.

Kolme rautatietä korjannutta rautatietyöntekijää kuoli ja ainakin neljä muuta loukkaantui. Asianomaiset viranomaiset tutkivat nyt tapausta.

Herra Jesada Jitrat, Songkhlan maakunnan kuvernööri, vahvisti tiedotusvälineille vähän sitten, että tapahtumassa kuoli kolme ihmistä, mukaan lukien Herra Yingsak Chumtree, työntekijä, Herra Nawarit Suwanchatri, Hat Yai Locomotive Districtin työntekijä ja Mr. Phumpan Petchsuk, Hat Yain veturipiirin apulaistarkastaja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.