Yksi henkilö loukkaantui moottoripyörän sivuvaunun kuljettajan törmättyä taksiautoon Rawaissa, Phuketissa

KUVA: Rawai Rescue

Rawai, Phuket -

  Moottoripyörän sivuvaunun kuljettaja on loukkaantunut hänen moottoripyöränsä sivuvaunun törmättyä taksiautoon Rawaissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta eilen (5th) iltapäivällä lähellä Sai Yuanin risteystä Rawaissa, Mueang Phuketin alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen moottoripyörän sivuvaunun pois tieltä ojasta. Moottoripyörän sivuvaunun kuljettaja 29-vuotias nainen oli saanut useita vammoja ja hänet vietiin paikalliseen sairaalaan. Vaurioitunut taksiauto oli lähellä tien reunaa, ja vahingoittumaton kuljettaja odotti poliisia.

Rawain lainvalvontaviranomaiset ja pelastuslaitokset eivät tunnistaneet kumpaakaan kuljettajaa lehdistölle.

Silminnäkijät kertoivat Phuket Expressille, että moottoripyörän sivuvaunun kuljettaja törmäsi taksiautoon ennen kuin moottoripyörän sivuvaunu menetti hallinnan ja suistui läheiseen ojaan.

Rawain poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi mahdollisia lisätoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.