Kansallinen oleskeluajan ylityskampanja jatkuu Thaimaassa, kun amerikkalainen mies pidätettiin Phuketissa 8 päivän oleskeluajan ylityksestä

Phuket-

  63-vuotias amerikkalainen mies on pidätetty Phuketissa kahdeksan päivän oleskelun ylittämisestä. Hän ei kuulemma poistunut huoneestaan ​​ja söi vain proteiinikapseleita piiloutuessaan Thaimaan maahanmuutosta.

Phang Ngan maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille tänään, 6. joulukuuta 2022, että he ovat pidättäneet Roderick Eugene Williamsin, 63, Amerikan kansalaisen vuokrahuoneessa Rawaissa viime viikonloppuna.

Pidätys Phuketissa tapahtui sen jälkeen, kun poliisit havaitsivat, että Williams, joka on jäänyt viisuminsa yli kahdeksan päivää, oli rekisteröinyt asuinpaikkansa taloon Thung Mapraon alapiirissä, Tai Mueangin alueella Phang Ngassa.

Poliisi meni taloon, mutta he eivät löytäneet häntä. He jatkoivat tutkimustaan ​​ja löysivät hänet huolestuneen kansalaisen vihjeen jälkeen, jonka mukaan herra Williams oli Rawaissa, Phuketissa. Phang Ngan maahanmuuttoviranomaiset seurasivat häntä Phuketiin ennen pidättämistä.

Mr. Williams kertoi poliisille, että hän tiesi jääneensä yli, joten hän ei poistunut vuokrahuoneestaan ​​ja söi vain proteiinikapseleita. Jos hän tarvitsi jotain, hän soitti ystävilleen. Mr. Williams ei kertonut, miksi hän ylitti oleskeluajan tai miksi hän pakeni ja meni piiloon sen sijaan, että olisi selvittänyt asiaa maahanmuuttoviraston kanssa.

Mr. Williams vietiin Chalongin poliisiasemalle Phuketiin, jossa häntä syytetään oleskeluajan ylittämisestä ja mahdollisesta karkotuksesta ja mustalle listalle lisäämisestä.

Samaan aikaan toinen 63-vuotias amerikkalainen mies pidätettiin Tai Mueangin alueella, koska hän oli jäänyt viisuminsa yli 745 päiväksi. Hän ei lähtenyt kotoaan kahteen vuoteen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.