63-vuotias amerikkalainen pidätettiin Phang Ngassa 745 päivän ylittymisestä, eikä hän ollut lähtenyt talostaan ​​kahteen vuoteen

KUVA: Siamrath

Phang Nga -

  63-vuotias amerikkalainen mies pidätettiin Tai Mueangin alueella, koska hän oli jäänyt viisuminsa yli 745 päivään. Hän ei lähtenyt kotoaan kahteen vuoteen.

Phang Ngan maahanmuuttopäällikkö eversti Phakkapong Boonchana kertoi Phuket Expressille eilen sunnuntaina (4. joulukuutath ), että he ovat pidättäneet Michael Scott Drannanin, 63, Amerikan kansalaisen talossa Thung Mapraon alapiirissä. Herra Drannan on nyt ylittänyt laillisen viisuminsa 745 päivää.

Drannan kertoi upseereille saapuneensa Thaimaahan eläkkeelle jäämisen jälkeen. Hän asui talossa tuntemattoman thaimaalaisen naisen, nykyisen vaimonsa, kanssa ennen Covid-19:ää. Hän kasvatti luomuvihanneksia myytäväksi 30 Rain tontilla lähistöllä, mutta äskettäin lopetti vihannesten kasvattamisen taloudellisten ongelmien vuoksi.

Drannan kertoi Royal Thai Immigrationille, että hän tiesi, että hänen viisuminsa oli umpeutunut, joten hän ei poistunut kotoa yli kahteen vuoteen peläten jäävänsä kiinni. Hänen thaimaalainen vaimonsa piti hänestä huolta tänä aikana ja myi vihanneksiaan pienellä voitolla. Drannan kertoi eversti Phakkapongille, että taloudelliset ongelmat estivät häntä saamasta kunnollista eläkeviisumia.

Mr. Drannan vietiin Tai Mueangin poliisiasemalle syytteitä oleskeluajan ylittämisestä ja mahdollisesta karkottamista ja mustalle listalle lisäämistä.

Eversti Phakkapong kertoi Phuket Expressille, että pidätys seurasi poliiseja, jotka partioivat määrätäkseen yli oleskelun oleskelevia ulkomaalaisia ​​osana 1. joulukuuta.st joulukuuhun 10th, 2022 kampanja.

Samaan aikaan, 31-vuotias kiinalainen nainen pidätettiin Surat Thanissa 19 päivän oleskelun ylittämisestä, kun taas viisi muuta pidätettiin Chiang Maissa, kun Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto kutsuu kansallista tehoiskua joulukuun alussa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.