PÄIVITYS: Poliisi etsii epäiltyjä kapinallisia, jotka aiheuttivat junan suistumisen Songkhlassa

KUVA: Matichon

Kansallinen -

  Songkhlan poliisi etsii epäiltyjä kapinallisia, jotka ampuivat pommin tavarajunan suistumiseen Songkhlan Sadaon alueella lauantaina 3. joulukuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Songkhlan viranomaiset ovat tiukentaneet turvatoimia sen jälkeen, kun rautateille sijoitettu pommi aiheutti tavarajunan suistumisen Sadaon alueella lauantaina 3. joulukuuta. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Nyt päivitykseemme: 

Pommi räjähti, kun rahtijuna nro 707 lähestyi Khlong Ngaen rautatieasemaa lauantaina. Tapahtumassa ei onneksi ketään loukkaantunut, mutta yksitoista 20 autosta suistui kiskoilta ja vaurioitui pahoin.

Thaimaan valtionrautatien viranomaiset poistavat junan ja korjaavat radan, jotta se saadaan jälleen toimimaan. Pol. Kenraalimajuri Wara Vechapinan, Songkhlan maakunnan poliisin komentaja, kertoi thaimaalaiselle medialle, että hän uskoi epäiltyjen olevan etelän kapinallisia, jotka tulivat muilta alueilta.

Epäiltyjä jahtaavat lakimiehet. Räjäytysradan ympäriltä on kerätty merkittäviä todisteita, ja oikeuslääketieteen asiantuntijat tutkivat niitä.

Sen lisäksi, että pommi estäisi lukuisten Hat Yain ja Padang Besarin välillä matkustavien matkustajien matkustamisen, sen tarkoituksena on vaikuttaa alueen talouteen, Pol sanoi. Kenraalimajuri Wara. Kapinalliset eivät ehkä aikoneet satuttaa ketään, koska he kohdistavat vain tavarajunan.

Monia mahdollisia epäiltyjä on kutsuttu kuulusteltavaksi, mutta toistaiseksi ei ole löydetty varmoja vihjeitä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.