Neljä miekkavalasta havaittiin Phang Ngassa

Phang Nga-

Tai Mueangin alueella havaittiin neljä miekkavalasta, joka tunnetaan myös nimellä orca.

Tai Aof Eangin henkilökohtaiselle Facebook-sivulle julkaistiin video eilen (4. joulukuutath).

Kriengkrai 'Aof' Wongjan, 35, joka julkaisi videon, kertoi Phuket Expressille "Ajoin pikaveneellä viiden turistin ja venemiehistön kanssa kalastamaan Ta Chain saarella noin 8 kilometrin päässä Similanin kansallispuistosta."

”Pysähdellessämme meressä leikki veneen ympärillä neljä noin kolmen metrin pituista miekkavalasta. Miekkavalaa nähdään harvoin tällä alueella. Olimme erittäin onnekkaita nähdessämme heidät." Aof päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.