Palomiestalo Rawaissa, ei henkilövahinkoja

Rawai -

Palo syttyi talossa yksityisellä asuinalueella Rawaissa.

Rawain kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta viime viikonloppuna Rawain asuinalueella sijaitsevassa talossa.

He saapuivat taloon paloautolla ja huomasivat, että talosta tuli paljon savua.

Rawain palomiehet kertoivat Phuket Expressille, että tuli sai alkunsa talon sisällä olevasta virranhallintataulusta. Palomiehet käyttivät palon hallintaan sammutinta. Henkilövahinkoja tai muita vahinkoja ei raportoitu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.