Palomiestalo Rawaissa, ei henkilövahinkoja

Rawai -

Palo syttyi talossa yksityisellä asuinalueella Rawaissa.

Rawain kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta viime viikonloppuna Rawain asuinalueella sijaitsevassa talossa.

He saapuivat taloon paloautolla ja huomasivat, että talosta tuli paljon savua.

Rawain palomiehet kertoivat Phuket Expressille, että tuli sai alkunsa talon sisällä olevasta virranhallintataulusta. Palomiehet käyttivät palon hallintaan sammutinta. Henkilövahinkoja tai muita vahinkoja ei raportoitu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.