Dugong löydettiin kuolleena Surat Thanista, ja sen hampaat on metsästetty

Surat Thani -

Dugong löydettiin kuolleena, jonka suu oli sidottu köydellä ja hampaat leikattu ulos rannalta Chaiyan alueella.ct.

Surat Thanin kuvernööri Witchawut Jintoe ja Chaiyan kalastusviraston päällikkö Sanae Rattanasamnieang eilen (4. joulukuutath) meni Naai Amphoe Beachille Takrobin alapiirissä.

Mr. Sanae kertoi Phuket Expressille "Kuollut dugong on noin 15-20 vuotta vanha. Se on noin kaksi metriä pitkä ja painaa noin 200 kiloa. Dugongin uskotaan kuolleen vähintään neljä päivää ennen kuin se löydettiin."

"Sen suu oli sidottu köydellä ja sen ruumiista löydettiin haavoja mahdollisista veitsistä. Sen hampaat leikattiin pois. Jotkut ihmiset uskovat, että sen hampaat ovat pyhiä ja käyttävät niitä amuletin tekemiseen. Ruumiinavaus suoritetaan sen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi”, Sanae selitti.

Kuvernööri Witchawut sanoi: "Tämä on toinen dugong, joka löydettiin kuolleena kahden kuukauden sisällä Surat Thanista. Se on suuri menetys luonnolle ja ympäristölle, koska dugong on varattu villieläin, joka on vaarassa kuolla sukupuuttoon."

"Jos tämän kuolleen dugongin todistetaan olevan ihmisten metsästämä, nämä ihmiset joutuvat oikeustoimiin", kuvernööri Witchawut huomautti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.