Kiinalainen nainen pidätettiin Surat Thanissa oleskeluajan ylittymisen vuoksi, viisi henkilöä pidätettiin oleskeluajan ylittämisestä Chiang Maissa

Surat Thani -

  31-vuotias kiinalainen nainen pidätettiin Surat Thanissa 19 päivän oleskelun ylittämisestä, kun taas viisi muuta pidätettiin Chiang Maissa, kun Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto kutsuu kansallista tehoiskua joulukuun alussa.

Surat Thanin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että eilen (4th) Surat Thanin maahanmuuttoviranomaiset pidättivät neiti Hu Yanqiun, 31, Kiinan kansalaisen, talosta Makham Tian osa-alueella Mueang Surat Thanin alueella.

Hän on nyt yli 19 päivää. Hänet vietiin poliisiasemalle syytteen oleskeluajan ylittämisestä, ja hän odottaa karkottamista.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Surat Thanin maahanmuuttoviranomaiset partioivat Smart Patrol -autolla, jossa on edistynyt kasvojentunnistustekniikka, jolla tukahdutetaan oleskelun ylittävien ulkomaalaisten torjunta osana 1. joulukuuta.st joulukuuhun 10th, 2022 kampanja.

Samaan aikaan samanlaisessa Chiang Maissa tehdyssä tukahduttamistoimessa viisi oleskeluaikaa ylittänyttä jäi kiinni 2.–4. joulukuuta:

Ylijääneet olivat -
  • Mies, 71 vuotta vanha, Kiinan kansalainen, ylittää 49 päivää
  • Mies, 40 vuotta vanha, Kiinan kansalainen, ylittää 87 päivää
  • Nainen, 35 vuotta vanha, Kiinan kansalainen, yli 87 päivää
  • Mies, 50 vuotta vanha, Myanmarin kansalainen, ylittää 122 päivää
  • Nainen, 42-vuotias, Myanmarin kansalainen työskentelee ilman lupaa ja oleskelee viisi päivää kauemmin

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.