Hyvää isänpäivää huomenna 5

Kansallinen -

Huomenna (5. joulukuuta) on edesmenneen, suuren kuninkaan Bhumibol Adulyadejin syntymäpäivä, jota on viety isänpäivänä Thaimaassa vuosikymmeniä.

Huolimatta hänen kuolemastaan ​​13. lokakuuta 2016, joulukuuta 5. päivä toimii edelleen Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa Suuren Kuningas Bhumibolin syntymäpäivän muistona ja on edelleen juhlapäivä ja yleinen vapaapäivä thaimaalaisille.

Koska kuningas Bhumibol on nykyisen hallitsevan kuninkaan Maha Vajiralongkornin isä ja symbolinen isä monille thaimaalaisille, kuningas Bhumibolin syntymäpäivää 5. joulukuuta vietetään vuosittain isänpäivänä valtakunnallisesti.

Tilaisuus tarjoaa thaimaalaisille mahdollisuuden vierailla ja osoittaa kunnioitusta isilleen usein antamalla heille kannabikukka, joka tunnetaan thai kielellä nimellä dok phuttha raksa. Ihmiset käyttävät myös keltaisia ​​paitoja, väriä, joka edustaa maanantaita, kuninkaan syntymäpäivää, kunnioittaakseen edesmennyt kuningasta ja ilmaistakseen kiitollisuutta hänen elämäntyöstään.

Kuningas Bhumibol oli seitsemän vuosikymmenen hallituskautensa aikana välttynyt lukuisilta kansallisilta katastrofeilta älykkyydellään, lujuudellaan ja myötätuntollaan hänen kuninkaallisen kruunauksensa jälkeen vuonna 1949. Sadat hänen kuninkaalliset projektinsa ja maailmanlaajuisesti ylistetty omavaraisuusfilosofia kehittyvät jatkuvasti. Thaimaan ihmisten elämää näihin päiviin asti.

Pattaya News -tiimi on kiitollinen hänen työstään, ja toivomme, että huomenna on hämmästyttävä päivä jokaiselle isälle ja heidän perheilleen maassa.

Valtion virastot, kuten maahanmuuttovirasto, suljetaan. Se EI ole alkoholin myyntikieltopäivä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.