Murtovarkaat varastivat kolmen miljoonan bahtin arvosta omaisuutta tanskalaismiehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa kolmesta talosta Koh Samuilla

KUVA: Naewna

Koh Samui, Surat Thani -

Tanskalainen mies järkyttyi saatuaan tietää, että hänen kolme taloonsa, jotka hän omistaa thaimaalaisen vaimonsa kanssa Koh Samuilla, murtautui ja omaisuutta katosi yhteensä yli kolmen miljoonan bahtin arvosta.

Uhri, herra Andersen Bren Michael, 43, ja hänen nimeämätön thaimaalainen vaimonsa paljastivat ahdinkonsa paikalliselle medialle, että heidän kolme taloaan Maenamin osa-alueella Koh Samuin alueella Surat Thanin maakunnassa tyhjennettiin ja tuhoutuivat murtovarkaiden toimesta. matkusti laivalla viisi kuukautta sitten.

Kolmella puutalolla oli kaksikerroksinen ja ne istuivat suhteellisen kaukana Koh Samuin asutuista alueista, Michael kertoi paikalliselle medialle. useita hänen omaisuutensa varastettiin, kuten yksi maastopyörä, jonka arvo oli 50,000 80,000 bahtia, neljä ilmastointilaitetta, joiden arvo oli 120,000 30,000 bahtia, neljä nahkasohvaa, joiden arvo oli XNUMX XNUMX bahtia, yksi televisio, jonka arvo oli XNUMX XNUMX bahtia, ja paljon muuta.

Lisäksi talot tuhoutuivat, ja niissä oli puhjenneita kattoja ja seiniä ja kaikkialla roskia. Michaelin mukaan kokonaisvahingot ylittivät kolme miljoonaa bahtia.

KUVA: Naewna

Kaksi miespuolista moottoripyörällä ollutta murtovarkaa nähtiin tulevan edestakaisin taloista ja vievän paljon omaisuutta pois, kertoi uhrin sukulainen ja todistaja Montha Sukkong. Talot hoiti yleensä piika, mutta hän lähti viisi kuukautta sitten.

Rouva Montha epäili näitä kahta miestä, joten hän tuli katsomaan taloja ja oli järkyttynyt huomatessaan, että hänen sukulaistensa talot oli tuhottu. Hän epäili, että murtovarkaat olivat peräisin läheisestä yhteisöstä.

KUVA: Naewna

Michael kertoi paikalliselle medialle, että hän oli asunut Thaimaassa 15 vuotta eikä koskaan kokenut mitään tällaista, ja lisäsi, ettei hän enää tuntenut oloaan turvalliseksi. Tanskalainen mies teki sitten valituksen Samuin poliisiasemalle.

Äskettäisen raportin mukaan poliisi pidätti vain yhden epäillyn, jonka nimi oli Mr. Worakorn, 42, ja Michaelin kadonneen omaisuuden. Poliisi jahtaa muita epäiltyjä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.