Pommi aiheutti tavarajunan suistumisen Songkhlan maakunnassa

KUVA: Thairath Online

Kansallinen -

Songkhlan viranomaiset ovat tiukentaneet turvatoimia sen jälkeen, kun rautateille sijoitettu pommi aiheutti tavarajunan suistumisen Sadaon alueella lauantaina 3. joulukuuta. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Hat Yain ja Padang Besarin välillä liikennöivä rahtijuna nro 707 suistui raiteilta lähestyessään Khlong Ngaen rautatieasemaa vähän puolenpäivän jälkeen Thaimaan median raportoimana voimakkaana pamauksena, joka muistuttaa radalta tulevaa pommiräjähdystä.

Tänään 4. joulukuuta rautatietä tarkastamaan tulleet Thaimaan valtionrautatieviranomaiset vahvistivat, että suistuminen johtui pommiräjähdyksestä, joka jätti kahden metrin syvyisen reiän radan alle. Pommi oli kotitekoinen.

Viranomaisten mukaan yksitoista 20 autosta suistui kiskoilta ja vaurioitui pahoin, mutta onneksi kukaan autoissa ollut ei loukkaantunut.

Operaatio junan pelastamiseksi ja radan korjaamiseksi alkaisi maanantaina 5. joulukuuta, kun pommien hävittämisen asiantuntijat ja turvapäälliköt raivasivat aluetta tänään.

Thaimaan tiedotusvälineet kertoivat, että kansalaiset olivat edelleen tulossa junaan Yalan rautatieasemalla tavalliseen tapaan, vaikka asema olikin tiukasti vartioitu.

Syvällä Thaimaan eteläpuolella on pitkään ollut ongelmia kapinallisten operaatioiden kanssa, jotka ovat jatkuvasti suorittaneet laittomia operaatioita, joiden tarkoituksena on vähentää luottamusta Thaimaan hallitukseen ja pelotella yleisöä, Songkhlan viranomaiset sanoivat tiedotusvälineille.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.