Filippiiniläinen mies pidätettiin Phuketissa 252 päivän oleskelun ylittymisestä

Phuket -

  55-vuotias filippiiniläinen mies pidätettiin Kathussa, koska hän oli ylittänyt lailliset viisumiehdot 252 päivää.

Phuketin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että eilen (2nd) ryhmä Phuketin maahanmuuttoviranomaisia ​​pidätti Lito Lopezin, 55, filippiiniläisen, huoneessa Soi Kathun vesiputouksella Kathussa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisit havaitsivat, että herra Lopez oli ylittänyt oleskeluajan huolestuneiden kansalaisten vihjeiden perusteella. He jatkoivat tutkimustaan ​​ja löysivät herra Lopezin asuinpaikan.

Mr. Lopez saapui Thaimaahan Ranong Immigrationin kautta 4. maaliskuutath, 2020. Hän käytti NON-90 Visaa 1. kesäkuuta astist, 2020. Sen jälkeen hän jatkoi viisumiaan Phuket Immigrationissa Covid-poikkeuksin Covid-pandemian aikana ja sai oleskella 25. maaliskuuta astith, 2022. Hän on nyt ylittänyt 252 päivää. Phuketin viranomaiset uskoivat myös, että hän työskenteli laittomasti Thaimaassa ollessaan täällä.

Hänet vietiin Kathun poliisiasemalle syytteen oleskeluajan ylittämisestä, ja hän odottaa karkottamista kustannuksellaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.