PÄIVITYS: Virkamiehet seuraavat arviolta 100,000 XNUMX kiloa roskaa Koh Siraylla, syyttävät roskista siirtotyöläisiä

Koh Siray:

Viranomaiset Bangkokista tulivat seuraamaan arviolta 100,000 20 kiloa roskaa, joka on kaadettu Koh Siraylle yli XNUMX vuoden ajan.

Edellinen tarinamme:

Ongelma on tuonut esille Facebook-sivu "Monsoon Garbage Thailand" aiemmin tällä viikolla.

Eilen (1st), Meri- ja rannikkoresurssien osaston (DMCR) pääjohtaja Attaphon Jaroenchansa tuli Bangkokista tutkimaan asiaa.

Mr. Attaphon kertoi Phuket Expressille "Useimmat asukkaista ovat Myanmarin kansalaisia, jotka vuokraavat huoneita ja asuvat mangrovemetsäalueella. Aiemmin Rasssadan kunta keräsi roskia alueelta, mutta roskia on edelleen paljon jäljellä.

”Suurin osa roskista heitetään veteen siirtolaisten asuinpaikkojen ympärille. Kaikkien on autettava laittamaan roskia roskakoriin tai muuten lainvalvontaviranomaisten on valvottava tätä oikeudellisin toimin”, Attaphon lisäsi.

Rassadan pormestari Nakarain Yorsangrat kertoi Phuket Expressille "Pidimme alueella suuren siivouspäivän eilen. Palkkaamme myös jätehuoltoyhtiöitä poistamaan kaikki roskat tältä alueelta lyhytaikaisen ratkaisun vuoksi. Pitkän aikavälin ratkaisua varten ohjaamme kuitenkin tällä alueella asuvia siirtotyöläisiä, koska heitä on liian paljon eivätkä he noudata jätehuoltolakeja."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.