Patongin karnevaali juhlistaa Phuketin matkailun sesongin virallista avausta

Phuket -

Vuosittainen Patong Carnival järjestetään tässä kuussa Phuketin matkailun sesonkiajan virallisen avauksen kunniaksi.

Patongin kunnan PR-osasto kertoi Phuket Expressille, että vuotuinen Phuket Carnival Patongissa, 36. vuositapahtuma 2022, pidetään 16. joulukuuta 18. joulukuuta. Festivaali järjestetään perinteisesti Patongissa juhlistamaan Phuketin matkailun huippusesongin alkua.

Patongin kunta julkaisee lisätietoja myöhemmin, ja The Phuket Express käsittelee niitä täällä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.