Ulkomaalaiset rannat nauttivat paikallisesta kalastuskierroksesta Karon Beachillä

Karon –

Ulkomaalaiset rannat ovat nauttineet paikallisesta kalastuskierroksesta kalastajien kanssa Katon Beachillä.

Phuketin maakunnan kalastusviraston päällikkö Sitthiphon Mueangsong tarkasti paikalliset kalastusmatkat Karon Beachillä tänään 2. joulukuuta 2022.

Mr. Sitthiphon kertoi Phuket Expressille, että monet ulkomaiset rannat nauttivat paikallisesta kalastuksesta Karon Beachillä paikallisten kalastajien avulla. Jotkut heistä jopa auttoivat kalastajia vetämään kalaverkkoja vedestä, jolloin verkkoon oli sotkeutunut suuri määrä kalaa. Jotkut turisteista ostivat myöhemmin nämä tuoreet kalat.

Kalastajat kertoivat The Phuket Expressille, että monet turistit nauttivat kalastusprosessista ja olivat iloisia nähdessään matkailun elpyvän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.