Phuketin lentoasema selvensi, kun 300 matkustajaa jäi yön yli sen jälkeen, kun lento ei päässyt lentoon ylivarauksen vuoksi

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema selvitti tilannetta sen jälkeen, kun yli 300 matkustajaa jäi yön yli, koska lento ei päässyt lähtemään paikkojen puutteen vuoksi.

Ongelma oli levinnyt sosiaalisessa mediassa tänä aamuna (2. joulukuutand). Sosiaalinen media jakoi tarinan yli 300 matkustajasta, jotka jäivät lentokentälle puolenyön jälkeen (joulukuu 2.), koska yhdellä matkustajista ei ollut paikkaa, koska paikat olivat täynnä.

Phuketin kansainvälisen lentokentän PR kertoi tänään Phuket Expressille, että lento nro VZ309 oli Vietjet Airlinesilta ja matkasi Phuketin kansainväliseltä lentokentältä Suvarnabhumin lentokentälle.

Kone oli juuri alkanut liikkua parkkipaikalta ennen kuin kapteeni ilmoitti kääntyvänsä takaisin parkkipaikalle viisi minuuttia puolenyön jälkeen. Kapteeni kertoi, että matkustajamäärä ylitti rajan ja yhdellä asiakkaalla ei ollut paikkaa, jolloin koko kone joutui kääntymään ympäri. Lento viivästyi entisestään ennen kiitotien sulkeutumista ja lentoyhtiö päätti viedä matkustajia hotelleihin. Lento lähti tänään 2. joulukuuta kello 10

Jäi epäselväksi, maksettiinko matkustajille korvausta yön myöhästymisestä. Oli myös epäselvää, miksi lentoyhtiö ei tarjonnut yksittäisille matkustajille luottoa tai alennusta myöhemmälle lennolle, jotta ongelma ei koske kaikkia.

Syy siihen, että yhdellä matkustajista ei ollut paikkaa, johtuu siitä, että toinen saman lentoyhtiön lento, VZ2304, joka oli matkalla Suvarnabhumin lentokentältä Phuketiin, ei päässyt lentoon Bangkokissa tuntemattoman ongelman vuoksi, joka merkitsi, että kone ei saapunut. Phuketin lentokentällä.

Tämän seurauksena myös kolmas lento, VZ2305 samalta lentoyhtiöltä, joka meni Phuketin kansainväliseltä lentokentältä Suvarnabhumin lentokentälle, peruttiin, koska sen oli tarkoitus käyttää samaa konetta kuin VZ304.

Lentoyhtiö siirsi yhden matkustajista, joilla oli lentolippu lennolla VZ2305 lennolle VZ309. Inhimillinen virhe näytti kuitenkin saaneen henkilöstön huomaamatta, että VZ309 oli jo täynnä ja ennen kuin ongelma havaittiin, lento oli jo alkanut lähteä pysäköintialueelta.

Sekä lentoasema että lentoyhtiö pahoittelivat tapausta yön yli lähteneiltä asiakkailta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.