Yli 100,000 20 kiloa jätettä on kaadettu Koh Siraylle yli XNUMX vuoden ajan, sanoo Monsoon Garbage Thailand

oletusarvo

Koh Siray, Mueang Phuket -

Yli 100,000 20 kiloa jätettä on kaadettu Koh Siraylle yli XNUMX vuoden ajan, ainakin sosiaalisen median vahtikoiraryhmän mukaan.

Ongelma on tuonut esille Facebook-sivu "Monsoon Garbage Thailand" aiemmin tällä viikolla.

Sivun ylläpitäjä Waranyoo Boonsit kertoi Phuket Expressille, että tämä alue on lähellä Phuketin kalastusmarkkinoita. Hän on raportoinut asiasta asianomaisille valtion virastoille tästä roskista kolme vuotta sitten.

He siivosivat roskat yhdeltä pieneltä alueelta. Suuri osa lähialueesta on kuitenkin edelleen puhdistamatta.

Kyseessä on yhteensä noin 100,000 20 kiloa jätettä, jota on Waranyoon mukaan jatkuvasti kaadettu noin XNUMX vuoden ajan.

Waranyoo ei heti selventänyt, kuka heitti roskat, mistä ne olivat peräisin tai mistä hän tiesi tämän tapahtuneen kahden vuosikymmenen ajan, mutta asiaankuuluvat virastot olivat kuulemma tietoisia ongelmasta.

Dronea käytettiin ilmeisesti alueen nykyisten valokuvien ja olosuhteiden kuvaamiseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.