Lisää nahkakilpikonnanmunia löytyi samalta rannalta kuin edellinen äskettäinen löytö Phang Ngasta

MGR verkossa

Phang Nga-

Lisää nahkakilpikonnanmunia löydettiin samalta rannalta kuin edellinen äskettäinen löytö Takua Thungista tässä kuussa.

Edellinen tarinamme:

Yhteensä 118 nahkakilpikonnan munaa löydettiin rannalta Phang Ngasta Phuketin pohjoispuolella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) virkamiehet kertoivat Phuket Expressille, että eilen (30. marraskuuta)th) he löysivät lisää nahkamunan pesiä samalta Bang Khwan Beachiltä Kok Kloin osa-alueelta. Se on noin 500 metrin päässä aiemmin löydetystä pesästä.

Munat on siirretty turvalliselle alueelle edellisen pesän lähelle. Phuket Express huomauttaa, että DMCR:n viranomaiset eivät paljastaneet, kuinka monta munaa pesässä oli.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.