Monet ulkomaiset turistit vierailevat Samuin paikallisilla markkinoilla "The Wharf"

MGR verkossa

Samui, Surat Thani -

Monet ulkomaalaiset turistit ovat vierailleet kuuluisilla paikallisilla markkinoilla ja maistaneet thaimaalaista ruokaa Samuin saarella.

Wiwat Chuenban, Thaimaan matkailuneuvoston varapuheenjohtaja, kertoi Phuket Expressille seuraavaa:

"Yksi Samuin saaren tunnetuimmista paikallisista katumarkkinoista on nimeltään "The Wharf Samui", joka sijaitsee Bo Phutin osa-alueella. Markkinat ovat avoinna joka keskiviikko ja perjantai myöhään iltapäivällä myöhään iltaan. Suurin osa myyjistä on paikallisia ihmisiä, jotka myyvät paikallista ruokaa ja tuotteita.”

”Useimmat ulkomaiset turistit olivat kiinnostuneita maistamaan thaimaalaisia ​​ruokia, kuten Pad Thai, Papaya Salad, (Somtam) ja grillattua kanaa. Olemme tukeneet thaimaalaista ruokaa pehmeänä voimana sekä kehittäneet paikallista matkailua. Mr. Wiwat lisäsi.

Oletko käynyt näillä markkinoilla? Kerro meille kokemuksistasi alla olevissa kommenteissa!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.