Phuket varoittaa äkillisistä tulvista ensi viikolla

Phuket -

Phuketin PR-toimisto on ilmoittanut varoituksen äkillisistä tulvista ensi viikolla.

Ilmoituksen mukaan varoitus tulee voimaan tästä päivästä (30. marraskuuta).th) asti (5. joulukuutath), yksi.

Jokainen, joka on vaikuttanut kielteisesti tulviin, voi soittaa katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osastolle (DDPM) 0 7651 0098 tai DDPM:n puhelinkeskukseen 1784.

Sillä välin Pienet autot saavat nyt nousta vaurioituneelle Patongin kukkulalle. Kuitenkin, jos sataa ja aiheuttaa maanvyörymien vaaraa, kalustomme lähettää varoittavia signaaleja ja harkitsemme kulkua uudelleen tienkäyttäjien turvallisuuden vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.