Ei vielä päätöksiä ehdotuksesta pidentää thaimaalaisen yöelämän sulkemisaikoja kello 4:ään, opposition mukaan rattijuopumukset lisääntyvät jopa kymmenkertaisiksi, jos se sallitaan

Bangkok, Thaimaa-

Thaimaan matkailuviranomaisen ehdotuksella sallia ulkomaisten matkailualueiden, kuten Pattayan ja Phuketin osien, sallia yöelämän paikkojen laillinen aukiolo kello 4:ään asti, ei näytä olevan ratkaisua tai päätöstä.

Samaan aikaan ehdotuksen vastustajat, vaikka vain ulkomaisille turisteille keskittyneillä viihdealueilla, kuten Phuketin Bangla Roadilla tai Pattayan Walking Streetillä, ovat edelleen ilmaisseet paheksunnan.

Phrommin Kantiya, onnettomuuksien vähentämisverkoston toimiston johtaja, puhui thaimaalaiselle lehdistölle politiikasta laajentaa viihdepaikkojen aukioloaikaa klo 4:ään asti eilen Bangkokissa ennen kuin alun perin odotettiin Thaimaan hallitukselle tekemää ehdotusta. Thaimaan matkailuviranomainen. Tästä ehdotuksesta ei kuitenkaan julkistettu mitään tietoja hallituksen tiedotustilaisuudessa, mikä näyttää viittaavan siihen, että siitä ei ole keskusteltu tässä vaiheessa.

Kantiyan mukaan jopa aikojen laajentaminen vain ulkomaisille matkailualueille, ei asuinalueille, voisi lisätä rattijuopumuksia 5-10-kertaiseksi. Hän ei toimittanut vertaisarvioituja asiakirjoja näistä lausunnoista. Hän totesi myös, että ehdotettu aika häiritsisi varhaisia ​​markkinoille vierailijoita, töihin, kouluun, kuntosalille ja muuhun toimintaan meneviä ihmisiä.

Thaimaan matkailuviranomainen toteaa, että erityisesti yökerhojen osalta ja omien yöelämän yritysten omistajien kanssa tehtyjen tutkimusten perusteella, että suurin osa myynnistä tapahtuu klo 2-4 ja että ulkomaiset lomamatkailijat kokevat, että kello 2 on liian aikaista sulkea ikkunaluukkuja ja klubeja.

Yöelämän ja baarien omistajat ovat olleet sosiaalisessa mediassa äänekkäästi tukeneet ehdotusta ja huomauttaneet, että MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä ja monet pelit myöhässä. He toteavat, että asiakkaiden lähettäminen kotiin ennen heidän suosikkipelejään maksaa yrityksille paljon rahaa ja tuottaa pettymyksen matkailijoille. Lisäksi monet huomauttivat skeptisisyydestään rattijuopumusten lisääntymistä kohtaan toteamalla, että ehdotus ei koske Thaimaan provinssia tai asuinalueita, vaan vain turistiviihdealueita, joilla valtaosa turisteista ei aja autoa. Jotkut yrittäjät jopa sanoivat, että tämä voisi tuoda paljon enemmän tuloja taksinkuljettajille ja ruokakauppiaille.

Aiemmin tässä kuussa myös tautivalvontaministeriö ilmaisi vastustavansa ehdotusta, väittää myös rattijuopumuksien lisääntymistä, kuten voit lukea napauttamalla tätä.

TPN-media päivittää lukijoitamme edelleen

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.