Autot saavat nyt nousta vaurioituneen Patongin kukkulalle

Patong -

Pienet autot saavat nyt nousta vaurioituneelle Patongin kukkulalle.

Kathun piirin päällikkö Siwat Rawangkun kertoi Phuket Expressille seuraavan: "Tän päivän iltapäivästä (30. marraskuuta)th) pienet autot (sedaanit, lava-autot, tila-autot) saavat nyt nousta vaurioituneelle Patong Hillille Phra Baramee Roadilla (4029) Kathu – Patong -kaistalla. Tämä tarkoittaa siis sitä, että molemmat kaistat sallivat nyt moottoripyörät ja autot.

"Suuremmat ajoneuvot (kuorma-autot) eivät kuitenkaan ole sallittuja toistaiseksi. Jos sataa ja aiheuttaa maanvyörymien vaaraa, kalustomme varoittaa meitä ja harkitsemme kulkua uudelleen tienkäyttäjien turvallisuuden vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.