Ainakin kolme ihmistä kuoli ja 44 loukkaantui, kun Myanmarin työntekijöitä Songkhlaan kuljettanut bussi kaatui Takissa

Tak -

Ainakin kolme myanmarin työntekijää julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, ja heistä 44 loukkaantui bussin kaatuessa Takissa, Länsi-Thaimaassa.

Mae Tohin poliisi Mueangin alueella sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 9 viime yönä (15. marraskuuta).th) Tak – Mae Sot -tiellä. Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi kaatuneen bussin aivan päätien varrelta.

Pelastustyöntekijät käyttivät hydraulileikkuria vapauttaakseen osan bussiin juuttuneet myanmarin työntekijät. Ainakin kolme ihmistä kuoli tapahtumapaikalla ja 44 loukkaantui eri tavoin. Heidät vietiin läheisiin sairaaloihin.

Takin poliisi kertoi TPN Medialle, että bussissa oli 47 myanmarin työntekijää, mukaan lukien kuljettaja Takista, joka oli matkalla Songkhlaan. Bussi kaatui kaarteessa jyrkän tien varrella, jossa oli ennen monia onnettomuuksia.

Poliisi uskoo, että kuljettaja ei ehkä tuntenut tietä ja jatkoi jarruttamista matkan varrella aiheuttaen kuljettajan väittämän jarruvian. Sen jälkeen bussi kaatui tieltä suurella nopeudella.

Onnettomuuden tutkinta on edelleen kesken lehdistöaikana.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN Media, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.