PÄIVITYS: Autot sallitaan Kathulla Patong-kaistalle

Patong -

Autot saavat käyttää Kathu - Patong -kaistaa jälleen huomenna, 30. marraskuuta.

Edellinen tarinamme:

Autot saavat ohittaa osittain romahtaneen Patong Hill Roadin molemmilla kaistalla.

Autot eivät saa kulkea romahtaneella Patong-kukkulalla Kathun kaistalla Patongille.

Patongin kunta kertoi Phuket Expressille, että pienet ajoneuvot (autot, tila-autot, lava-autot) saavat käyttää Kathu - Patong -kaistaa huomenna (30. marraskuuta)th) puolen päivän jälkeen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että molemmat kaistat sallivat sekä moottoripyörät että autot.

Urakoitsija paljasti kuitenkin Phuket Expressille, että romahtaneen Patong Hillin korjaustyöt ovat 70-prosenttisesti valmiit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.