Thaimaan poliisi takavarikoi lautapelin Yalassa väittäen sen laittomaksi ja käynnistää poliitikkojen välisen keskustelun

Arifin Soh

Yala -

Thaimaan poliisi takavarikoi Yalassa lautapelin nimeltä "Patani Colonial Territory", jonka väitetään olevan laiton Thaimaan poliisin mukaan.

Pattanissa Move Forward -puolueen ehdokas, Mr. Arifin Soh, julkaisi Facebookissaan sanomalla "Bannang Satan poliisi takavarikoi lautapelin nimeltä "Patani Colonial Territory" pienestä harrastuskaupasta ja väittää, että peli saattaa olla laitonta. Jopa pelioikeus ryöstetään. Syvässä etelässä on vaikea elää."

Eilen (28th), Thaimaan Phakdee-puolueen tiedottaja antoi kirjeen sisäministeriölle tämän lautapelin tutkimiseksi. Kirjeessä todettiin, että lautapeli "Patani Colonial Territory" on Patanin siirtomaahistoriaa käsittelevä peli, jota Progressive Movement Foundation tukee ja jonka väitetään aiheuttavan häiriöitä ja yhteiskunnallisia ongelmia.

TPN media huomauttaa, että poliisi ei heti kertonut, mikä pelissä oli laitonta ja takavarikko on herättänyt valtavasti huomiota sosiaalisessa mediassa, mikä on kiinnittänyt peliin huomattavasti enemmän huomiota takavarikoinnin jälkeen kuin jos se olisi jätetty yksin. Jotkut ovat kutsuneet tätä "Streisand-efektiksi".

Thaimaan sisäministeriö ei ole heti kommentoinut peliä tai vastustavien poliitikkojen lausuntoja.

TPN:n tiedotusvälineiden tiedot pelistä ovat laajalti saatavilla verkossa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.