Uusi paikallinen tie Kathusta Patongiin avataan isänpäivänä

Patong -

Uusi paikallinen tie Kathusta Patongiin avataan virallisesti isänpäivänä 5.

Edellinen tarinamme:

Moottoripyörät saavat nyt kulkea osittain romahtaneella Patong Hill Roadilla Kathusta Patongiin ja Patongista Kathuun.

Autot saavat nyt ohittaa osittain romahtaneen Patong Hill Roadin, mutta vain Patongin ja Kathun välisellä kaistalla.

Nyt päivitykseen:

Patongin kunta kertoi Phuket Expressille, että paikallistietä Kathusta Patongiin on kunnostettu viime kuusta (lokakuusta) lähtien. Kunnostusprojektin aloitti Patong Development Foundation. Tie kulkee Karting-nopeusradalta Kathussa Tiger Shrineen Patongissa, joka on noin 2.5 kilometriä.

Tietä testataan nyt moottoripyörillä ja pienemmillä autoilla. Isommat ajoneuvot eivät saa käyttää tietä. Tie avataan virallisesti ja on valmis käytettäväksi ensi kuussa thaimaalaisena isänpäivänä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.