Yli 50,000 XNUMX venäläistä turistia on vieraillut tässä kuussa Phuketissa, joka on matkailumarkkinoiden ykkönen

Phuket -

Venäläiset turistit ovat saavuttaneet Phuketin matkailijoiden kärjessä yli 50,000 XNUMX vierailijaa tässä kuussa, marraskuussa.

Edellinen tarinamme:

Venäläiset turistit ovat nousseet Phuketin matkailijoiden huipulle viimeisen kymmenen päivän aikana.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maahanmuuttoviraston päällikkö eversti Thanet Sukchai kertoi Phuket Expressille, että Venäjän kansalaiset ovat johtavia turisteja Phuketissa tässä kuussa yli 55,097 26,525:llä, jota seuraavat intialaiset 13,868 12,340:llä, australialaiset 11,097 XNUMX:lla, brittiläiset XNUMX XNUMX ja saksalaiset XNUMX XNUMX:llä.

Thaimaan matkailun (TAT) Phuketin toimiston johtaja Nanthasiri Ronnasiri kertoi Phuket Expressille. "Tämän vuoden tammi-lokakuussa Phuket tuotti yli 119 miljardia bahtia. Tämä luku osoittaa, että Phuketin matkailu on kasvanut 80 prosenttia, vaikka meillä ei olisikaan kiinalaisia ​​turisteja.

Kiinalaiset turistit olivat aiemmin olleet Phuketin kärkimarkkinat, mutta Kiinan jatkuvan Covid Zero -strategian vuoksi kiinalaiset eivät ole vieläkään palanneet Thaimaahan Kiinan loppua koskevien tiukkojen karanteenisääntöjen vuoksi.

Vaikka venäläisten matkustaminen moniin maihin on rajoitettua Venäjän meneillään olevan Ukrainan hyökkäyksen aiheuttamien sanktioiden vuoksi, Thaimaa on virallisesti neutraali tässä konfliktissa ja on siksi yksi helpoimmista, saavutettavimmista ja halutuimmista maista venäläisille vierailijoille. to.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.