PÄIVITYS: Ranskalaista Rawaissa syytetään valaan luurangon laittomasta hallussapidosta, väitti myyjän kertoneen, että se oli tehty puusta

Rawai -

Ranskalainen mies, joka pidätettiin Rawaissa viime viikolla valaan luurangon laittomasta hallussapidosta, väitti myyjän kertoneen, että se oli tehty puusta.

Edellinen tarinamme:

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) virkamiehet kertoivat Phuket Expressille. He pidättivät Thierry Alainin, 52, Ranskan kansalaisen, Rawaissa viime viikolla 21. marraskuutast. Häneltä takavarikoitiin osia Baleen-valaan alaleuasta.

Nyt päivitykseen:

Alain kertoi viranomaisille ostaneensa tuotteen Chalongin lähellä olevilta markkinoilta. Myyjä kertoi, että se oli tehty puusta. Hän käytti sitä talon sisustamiseen eikä tiennyt, että se oli valaan luuranko. Viranomaiset yrittävät jäljittää myyjää.

Virkamies käytti Fourier Transform Infrared Spectroscopy (FTIR) -tekniikkaa, joka on osoittanut, että "puu" on itse asiassa Baleen-valaan alaleuka.

Viranomaiset eivät kommentoineet, uskoivatko he ranskalaisen tarinaa vai hylättäisiinkö häntä vastaan ​​nostetut syytteet ja nostettiin sen sijaan myyjää vastaan, kun se löydetään.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.