Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Poika murhaa isänsä, ranskalainen pidätettiin valaan luurangon kanssa, ulkomaalainen pelastettiin hukkumisesta ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 21. marraskuuta 2022 sunnuntaihin 27. marraskuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Aikuinen poika on pidätetty sen jälkeen, kun hän murhasi isänsä niskaan terävällä instrumentilla Thalangissa.                                                                  26-vuotiasta miestä on syytetty virallisesti oman isänsä murhasta, kun hän oli leikannut isänsä kurkun läpi savukkeiden ostamisesta Thalangissa, Phuketissa.
  2. Ranskalainen mies on pidätetty Rawaissa valaan luurankojen osien laittomasta hallussapidosta.

Viranomaiset ovat pidättäneet Thierry Alainin, 52, Ranskan kansalaisen, Rawaissa 21. marraskuutast. Häneltä takavarikoitiin osia Baleen-valaan alaleuasta.

3. Patongin Bangla Roadin yrittäjät kehottavat asianomaisia ​​viranomaisia ​​siivoamaan ruoka- ja juomamyyjät ja väitetysti yli 100 transsukupuolista prostituoitua.

Naispuolinen olutmyyjä riisui vaatteensa protestina sen jälkeen, kun viranomaiset varoittivat häntä alkoholin laittomasta myynnistä Bangla Roadilla Patongissa.

4. Genting Dream -risteilyalus on saapunut Patongiin ensimmäistä kertaa Singaporesta ja Malesiasta.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Kuala Lumpurin toimiston johtaja rouva Nongyao Kirandorn kertoi Phuket Expressille, että Singaporesta ja Malesiasta matkustava Genting Dream oli saapunut Patongiin, jonka matka kesti yhteensä viisi päivää. Siellä on noin 3,000 XNUMX Genting Dreamin matkustajia. 

5. Miespuolinen ulkomaalainen turisti on pelastettu hukkumisesta Kata Beachillä.

Lähistöllä oli paikallinen mies, joka on entinen hengenpelastaja. Hän antoi uhrille ensiapua odottaessaan pelastushenkilökunnan saapumista.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.