Ensimmäinen risteilyalus kolmeen vuoteen saapuu Koh Samuille

Koh Samui, Surat Thani -

Ensimmäinen Surat Thanin Koh Samuin saarelle kolmeen vuoteen saapunut eurooppalainen risteilyalus telakoitui virallisesti sunnuntaina (27. marraskuuta) ja tuo 636 matkustajaa päiväretkelle Koh Samuille ja Koh Phanganiin. Vierailun odotettiin tuovan yli 2 miljoonaa bahtia tuloja paikalliselle yhteisölle ensimmäisen päivän aikana.
Koh Samuin piiripäällikkö Chayaphol Intharasupha toivotti MV Viking Marsin matkustajat tervetulleeksi heidän laskeutuessaan maihin. Supakapan Yonchun, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Koh Samuin toimiston johtaja; Samuin apulaispormestari Pakorn Kanchana-opas sekä muut paikallistoimistojen ja matkanjärjestäjien edustajat.
Suurin osa 636 matkustajasta oli Yhdysvaltain ja Australian kansalaisia, ja heidän miehistönsä oli 470. MV Viking Mars on ensimmäinen saarelle saapunut risteilyalus kolmeen vuoteen maailmanlaajuisen pandemian alkamisen jälkeen. Se lähti Piraeuksen satamasta Kreikan pääkaupungista Ateenasta 25. lokakuuta ja pysähtyi Israelin, Egyptin, Jordanian, Omanin, Intian, Sri Lankan, Malesian ja Singaporen suurissa satamissa ennen saapumistaan ​​Thaimaahan.
Ensimmäinen turistiryhmä osti liput yhden päivän matkoille suosittuihin nähtävyyksiin, kuten Wat Phra Yaihin, Wat Laem Suwannaramiin ja Chaweng Beachiin, sekä erilaisiin kalaravintoloihin. Toiset jatkoivat matkaa Koh Phanganiin tai kulkivat yhteisön tai Nathonin laiturin läpi vieraillessaan paikallisissa hierontaliikkeissä ja kylpylöissä.
Johtaja Supakapan sanoi, että TAT:n "Aina lämmin" -kampanja käynnistettiin matkailun edistämiseksi Thaimaassa kertomalla maailmalle, että valtakunta on täysin avoin ja valmis ottamaan vastaan ​​ulkomaisia ​​vierailijoita tunnetulla vieraanvaraisuudellaan sesonkiaikana. Thaimaan trooppinen sää on erityisen houkutteleva, koska monet ympäri maailmaa etsivät rentouttavampaa ilmastoa talvikaudella.
Ohjaaja totesi myös, että Koh Samui sijoittui Itä-Aasian toiseksi parhaaksi saarikohteeksi Travel + Leisure -lehden "Asia's Best Awards 2022 -palkinnolla. Hän mainitsi saaren ystävälliset ja vieraanvaraiset asukkaat sekä sen luonnon kauneuden ja tunnelman ihanteellisiksi lepokohteiksi. ja rentoutumista.
LÄHDE: NNT - Thaimaan kansallinen uutistoimisto

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.