Phuket isännöi kehonrakennuksen maailmanmestaruuskilpailut 2022

Phuket -

13 maata liittyy XNUMX:eenth Kehonrakennuksen ja fyysisen urheilun maailmanmestaruuskilpailut 2022, jotka pidetään 6. joulukuutath joulukuuhun 12th, 2022 Phuketissa.

Thaimaan Bodybuilding and Physique Sports Associationin puheenjohtaja Sugree Supawareekun kertoi Phuket Expressille, että Thaimaa on saanut World Bodybuilding and Physique Associationin kunnian isännöidä 13.th Kehonrakennuksen MM-kisat 2022 Phuketissa.

"Tapahtuma pidetään Central Floresta Phuket -tavaratalossa 6. joulukuuta alkaenth joulukuuhun 12th”. Kilpailuun osallistuu kehonrakentajia 44 maasta. Uskomme, että tämä tapahtuma voi vauhdittaa urheilumatkailua loppuvuodesta, mikä tuo arviolta sata miljoonaa bahtia."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.