Phuket järjestää vuosittain King's Cup Regatta 34-vuotisjuhlatapahtuman

Phuket -

Vuosittainen Phuket King's Cup Regatta 34th vuosipäivää vietetään alkaen joulukuu 3rd joulukuuhun 10th, 2022 Kata Beachillä.

LEHDISTÖTIEDOTE Phuket King's Cup Regattasta. Alla oleva teksti on heidän omaa.

Phuket King's Cupin järjestelytoimikunnalla on ilo ilmoittaa, että 34. Phuket King's Cup Regatta järjestetään tänä vuonna 3.-10. joulukuuta.

Tämä on ensimmäinen PKCR vuoden 2019 jälkeen, ja toivotamme kaikki tervetulleeksi takaisin Thaimaahan The Royal Varuna Yacht Clubin, Thaimaan Yacht Racing Associationin ja PKCR:n järjestelykomitean puolesta.

Haluamme kiittää kuninkaallista suojelijaamme Hänen Majesteettiaan Thaimaan kuningasta, aiempia osallistujia ja sponsoreita PKCR:n tukemisesta. Arvostamme kaikkea aikaa ja vaivaa, joka on käytetty tapahtumaan osallistumiseen ja Regatan kilpailuun valmistautumiseen.

Lisätietoja Pease osoitteessa: https://www.kingscup.com/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.