Mies, jolla oli kilogramma kristallimetallia, pidätettiin Phuketissa

Mueangin alue, Phuket -

Thaimaalainen 32-vuotias väitetty huumekauppias pidätettiin lauantaina 26. marraskuuta yhden kilogramman metamfetamiinin kanssa.

Polin johtamat laittomien huumeiden torjuntaviranomaiset. Kenraalimajuri Sermphan Sirikong, Phuketin provinssin poliisin komentaja, teki ratsian vuokrahuoneeseen Talat Nuean osa-alueella Phuketin Mueangin alueella ja pidätti väitetyn huumekauppiaan, Krisada “Daeng” Kerdkaew, 32.

Poliisi takavarikoi Krisadan talosta todisteena 1.35 kiloa kristallimamfetamiinia ja 0.04 grammaa muovipillissä säilytettyä heroiinia.

Lisäksi takavarikoitiin epäillyn puhelin ja punainen/musta Honda CBR 650 -moottoripyörä arvoltaan 150,000 XNUMX bahtia.

Phuketin poliisin mukaan epäiltyä syytettiin ykköstyypin laittoman huumeen hallussapidosta myyntitarkoituksessa. Krisada oli poliisin pidätettynä oikeustoimien vuoksi.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.