Thaimaan kotimaisten matkailijoiden määrä nousee tänä vuonna 200 miljoonaan

Phuket

Thaimaa -

Thaimaan matkustajien määrä on tänä vuonna saavuttanut 200 miljoonaa viime kuusta lähtien, sanoi Thaimaan hallituksen tiedottaja.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri kertoi lehdistölle tuloksista perjantaina (25. marraskuuta)th).

"Thaimatkustajia on ollut yhteensä 200 miljoonaa tämän vuoden alusta viime kuun loppuun asti. Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) oli odottanut määrän olevan tänä vuonna vain 160 miljoonaa.

"Thaimatkailijoiden tulot ovat 800 miljardia bahtia, mikä on myös enemmän kuin TAT odotti, 656 miljardia bahtia tänä vuonna. Yhä useammat thaimaalaiset ovat matkustaneet maassa erityisesti perhematkoille ja seminaareille”, Anucha selitti.

"Thain pääministeri Prayut Chan-o-cha on iloinen siitä, että thaimaalaiset haluavat matkustaa maassa. Tämä on hyvä lisätä matkailua Covid-19:n jälkeen, koska hallitus on aina tukenut kotimaan matkailua”, Anucha lisäsi.

TPN huomauttaa, että Anucha ei julkistanut kriteerejä, joilla thaimaalaista matkustajaa pidetään "kotituristina".

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.