Thaimaan alkoholinvalvontakomitea vastustaa viinamyyntiä kello 4:ään asti

KUVA: Khaosod

Kansallinen -

Thaimaan alkoholinvalvontakomitea vastusti ehdotusta alkoholijuomien myyntiaikojen pidentämisestä kello 4:ään, vedoten mahdolliseen liikenneonnettomuuksien lisääntymiseen.

Tohtori Opas Karnkawinongpop, kansanterveysministeriön pysyvä sihteeri, paljasti thaimaalaisille toimittajille tänään, 25. marraskuuta, saatuaan päätökseen kokouksen alkoholinvalvontakomitean kanssa, että komitea vastusti alun perin ajatusta alkoholin myynnin sallimisesta klo 5–4. OLEN.

Valiokunta sanoi, että se oli liian pitkä, koska se tarkoitti, että alkoholia voitiin myydä 11 tuntia päivässä, mikä voi lisätä alkoholiin liittyviä terveysongelmia, loukkaantumisia ja uhreja.

Tohtori Opas totesi, että rattijuopumuksiin liittyvien onnettomuuksien mahdollisuus voi nousta myös yli 27 % tai 10-20 uhrilla päivässä, jos alkoholia sallittaisiin myydä klo 5–4 huolimatta koko yön kestäneistä poliisin tarkastuspisteistä.

Thaimaan alkoholinvalvontakomitea oli jo pohtinut ehdotuksen taloudellisia etuja, mutta oli silti samaa mieltä siitä, että pidennystä ei pitäisi tehdä, tohtori Opas lisäsi.

Valiokunnan vastalause oli kuitenkin vain ehdotus, joka välitettäisiin valtakunnallisen alkoholijuomapoliittisen valiokunnan käsiteltäväksi 22. joulukuuta.

Tohtori Opas sanoi, että alkoholimyynnin aukioloaikojen pidentämisen vastaväitteellä ei ollut mitään tekemistä toisen ehdotuksen kanssa viihdepaikkojen laillisten sulkemisaikojen pidentämisestä.

Teknisesti nämä kaksi sääntöä ovat erillisiä TPN-median muistiinpanoja, ja vaikka Thaimaan hallitus suostuisi pidentämään yöelämän sulkemisaikoja teoriassa, alkoholin myyntiaikoja olisi myös laillisesti pidennettävä.

Thaimaan hallitus kokoontuu tiistaina 29. marraskuuta keskustelemaan yöelämän pidentämisestä matkailualueilla.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.