Rawai järjestää Sky Night Festivalin joulukuun lopusta alkaen

Rawai-

Rawain kunta järjestää Sky Night -festivaalin sesonkiajan avauksen ja uudenvuoden kunniaksi.

Rawain pormestari Aroon Solos kertoi Phuket Expressille. "Tapahtuma järjestetään 30. joulukuuta 2022 - 5. tammikuuta 2023 klo 6 - 00 Nai Harn Beachillä Rawain osa-alueella Mueang Phuketin alueella. Tilaisuudessa on luvassa monia esityksiä ja elävää musiikkia ruuan kera ja myyntikojuja. Tule juhlimaan kanssamme."

Phuket Express huomauttaa, että tämä on ensimmäinen suuri uudenvuodenfestivaali alueella ilman suljettuja rajoja ja koronarajoituksia sitten vuoden 2019. Monet yrittäjät toivovat, että normalisoituminen houkuttelee paljon kävijöitä ja lisää yritysten myyntiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.