Vanhaa Phuketin vankilaa aletaan purkaa julkiseksi puistoksi

Phuket -

Vanha Phuketin vankila on alkanut purkaa ja siitä tehdään uusi yleinen puisto Phuket Townissa.

Edellinen tarinamme:

Uusi Phuketin provinssin vankila Sri Soonthornin osa-alueella avattiin virallisesti kahden vuoden jälkeen, kun vangit ovat muuttaneet kokonaan sisään.

Vanha Phuketin vankila Phuket Townissa muutetaan julkiseksi puistoksi, jossa on pysäköintialueita.

Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew ja Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob tarkastivat aiemmin tällä viikolla aloitetun purkutyön.

Old Phuket Prison sijaitsee Damrong Roadilla Talad Yain osa-alueella Mueang Phuketin alueella. Paikka on keskellä kaupunkia ja on 40 Rain tontilla.

Hankkeen tarkka hinta ja kesto ei ole selvillä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.