Puolalainen moottoripyöräilijä kuoli törmättyään taksin kanssa Kamalassa

Kamala -

69-vuotias puolalainen moottoripyöräilijä kuoli törmättyään moottoripyörällään taksiautoon Kamalassa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta eilen (5.) kello 40rd) lähellä Kuan Yak Kamalan aluetta Kamala – Patong Roadilla Kamalassa.

Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään vaurioitunutta taksiautoa tieltä. Kuljettaja, Mr. Wirayut Thongpaen, 45, oli paikalla odottamassa lainvalvontaviranomaisia.

Wirayut ei vastannut lehdistölle onnettomuutta koskeviin kysymyksiin tai miten hän kertoi sen tapahtuneen.

Taksiauton edestä pelastustyöntekijät löysivät vaurioituneen moottoripyörän. Miesratsastaja, 69-vuotias puolalainen turisti Pyrzycestä Luoteis-Puolasta, makasi maassa. (Phuket Express salaa hänen nimensä odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.) Hän oli saanut vakavia päävammoja. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan, jossa hänet todettiin myöhemmin kuolleeksi.

Poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi mahdollisia jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.