Kathu järjestää 25. puolimaratonin

Kathu-

Kathun kunta järjestää Kathun puolimaratonin 25th Juhlapäiväpainos paikallis- ja luonnonreiteillä joulukuussa.

Kathun piirin päällikkö Siwat Rawangkun kertoi Phuket Expressille: "Marathon pidetään ensi kuussa 11. joulukuutath. Maratonille osallistuu vähintään 2,500 XNUMX juoksijaa.

"Maratonissa on neljä erilaista kilpailua, jotka ovat Walk for Heath 2.5 kilometriä ilman ikärajaa, Fun Run 6 kilometriä, Mini Marathon 10.5 kilometriä ja puolimaraton 21 kilometriä."

”Jokaisessa kategoriassa voittajille jaetaan yhteensä yli 80,000 XNUMX bahtia. Palkitaan myös nuorin juoksija, vanhin juoksija, kaksosjuoksijat ja hienot pukujuoksijat."

”Kathu on sopiva alue maratoneille, jossa on monia kauniita reittejä alkuperäisessä Phuketin paikallisyhteisössä. Tuemme ihmisten terveyttä liikunnalla." Siwa päätti.

Rekisteröidy klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.