Ulkomaalainen turisti pelastettiin hukkumisesta Kata Beachillä

KUVA: Wannisa Kumban

Kata -

Miespuolinen ulkomaalainen turisti on pelastettu hukkumisesta Kata Beachillä.

Alueen paikallinen rouva Wannisa Kumban kertoi Phuket Expressille, että joukko ulkomaisia ​​turisteja oli vielä vedessä ennen yön tuloa, kun hengenpelastajat olivat lähteneet työajan jälkeen.

Yksi miesturisteista kamppaili aalloissa ennen kuin hänen ystävänsä vetivät hänet ylös vedestä. Lähistöllä oli paikallinen mies, joka on entinen hengenpelastaja. Hän antoi uhrille ensiapua odottaessaan pelastushenkilökunnan saapumista.

Tuntematon ulkomaalainen turisti vietiin paikalliseen sairaalaan, ja hän oli toipumassa traumaattisesta kokemuksesta lehdistöaikaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.