Patongin viranomaiset selvittävät viimeaikaisten tulvaongelmien lähteen

Patongin poliisiasema

Patong -

Viranomaisten mukaan Patong Cityn äskettäiset tulvat ovat aiheutuneet läheisten vuorten äkillisistä tulvista ja odottamattomista esteistä rakenteilla olevan tulvan ratkaisemiseksi.hylätä.

Edellinen tarinamme:

Äkillinen tulva Patong Hillillä on aiheuttanut liikennekaaosin iltapäivällä (17. marraskuutath).

Julkisten töiden sekä kaupunki- ja maaseutusuunnittelun osaston pääjohtaja Pongrat Piromrat tarkasti Patongin alueen eilen (22.).

Mr. Pongrat kertoi Phuket Expressille. "Tarkastuksen jälkeen havaitsimme, että Patongissa useaan otteeseen sattunut aikaisempi tulva on aiheutunut Kuan Wah -kukkulan ja Patongin alueen lähellä sijaitsevan Mai Tao Sipsongin äkillisistä tulvista."

"Tulvat valuivat alas Phra Metta Roadille. Vesikaivot olivat tukkeutuneet hiekasta, maaperästä ja muista esteistä sekä keskeneräisistä putkien rakentamisesta. Patongissa sijaitseva Pak Bang Canal -vesipumppuasema on vastuussa Patongin tulvaongelmien ratkaisemisesta, mutta se on parhaillaan rakenteilla eikä ole toiminnassa. Tämä on myös yksi niistä tekijöistä, jotka ovat aiheuttaneet tulvia Patongissa, vaikka sataakin lyhyen aikaa”, Pongrat selitti.

”Olemme tilannut urakoitsijan ratkaisemaan ensin tilapäisesti pumppuaseman ongelman. Tulvahankkeen yleistä rakentamista kuitenkin kiirehditään saamaan se valmiiksi ennen ensi vuoden sadekautta”, lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.